Konditerija
-
Pagrindinis
-
Konditerija
Meduoliai sudėtyje turi mažą riebalų kiekį. Meduolių švelni ir stabili struktūra išlie..
820
Šimtalapis – tai tradicinis totorių kepinys iš mielinės tešlos , įdarytas razinomis ir aguonom..
1093
Sutirštinto pieno skonio traškūs sausainiai SELGA.
..
1197
„Brioche“ [brioš] – prancūzų kilmės bandelės su sviestu. Skanaukite su užtepėlėmis..
635
Po svaiginančių papildomų dešimt miego minučių ankstų rytą , arbatėlės ir varškėtuko d..
636
Aguonų mėgėjams rekomenduojame šį mielinės tešlos vyniotinį. Minkštutė te&scaro..
649
Kai norite pasilepinti ar pradžiuginti netikėtai užsukusius svečius, jums tereikės poros minučių, ka..
651
Lašų skruzdėlynas - aplietas medumi svoris apie 300g.
..
570
Viena kita lazdynų pyrago riekelė ant stalo ir gali girdėti voveres šnarant už lango.
..
643
Minkštas, purus, primenantis vaikystę ir namus. Toks, kaip pas mamą, o gal močiutė - kai iki ..
644