Konditerija
-
Pagrindinis
-
Duonos gaminiai ir konditerija
-
Konditerija
Sluoksniuotos tešlos, trapios ir nepaprastai skanios, su juodųjų serbentų uogienės ir jogurto..
646
Obuolis uogienės sluoksniai paskendo cinamono glėby. Jaukuma.
..
647
Lengvi lyg oras plikyti sausainėliai puikiai tiks lengvai kaip vasaros vėjas malonumo akimirkai. O d..
648
Meduoliai sudėtyje turi mažą riebalų kiekį. Meduolių švelni ir stabili struktūra išlieka ilgą laiką...
820
Šimtalapis – tai tradicinis totorių kepinys iš mielinės tešlos , įdarytas razinomis ir aguonomis.
..
1093
Sutirštinto pieno skonio traškūs sausainiai SELGA.
..
1197
Išraiškingo skonio ir tirpstančios burnoje pieniškos bandelės. Skonis praturtintas šokolado gabaliuk..
567
Ypatingai minkštos tekstūros, tirpstančios burnoje pieniškos bandelės, kurios patiks kiekvienam.
..
568
Puikiai tinkamas įvairioms šventėms, pyragas "Napoleonas" yra natūralios sudėties, o uogienės pertep..
571
„Brioche“ [brioš] – prancūzų kilmės bandelės su sviestu. Skanaukite su užte..
635