Sudedamosios dalys: KVIETINIAI miltai, geriamasis vanduo, prieskoniai (dažinės ciberžolės). Paruošimo būdas: į pasūdytą vandenį (100g makaronš virti 1 l vandens) suberti makaronus. Įpilti keletą lašų aliejaus. Virti apie 5 min., ant silpnos ugnies, nuolat maišant. Nupilti šiltu vandeniu ir patiekti ant satlo. Kilmės šalis: Lenkija
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Geriausia suvartoti iki datos nurodytos ant pakuotės.
Maistingumo deklaracija 100 g produkto:
Energinė vertė 1526 kJ/ 360kcal;
Riebalai 1,4 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,6 g;
Angliavandeniai 74 g iš kurių cukrų 2,4 g;
Baltymai 11 g.
Druska <0,01 g.