-
Pagrindinis
-
Duonos gaminiai ir konditerija
-
Kita
-
Prancūžiškas batonas su česnakinio sviesto įdaru (sufasuotas)
Prancūžiškas batonas su česnakinio sviesto įdaru (sufasuotas)
Šis prancūžiškas batonas su įdaru gali būti vartojamas kaip pikantiškas užkandis ar kaip priedas prie salotų,sriubos,mėsos ar žuvies.Patogus valgyti-lengva atlaužti gabalėlius,ant kurių tolygiai pasiskirstęs česnakinis sviestas.
- Sudedamosios dalys
- Batonas: KVIEITNIAI miltai, vanduo, mielės, joduota druska, rapsų aliejus, kepimo priedas (KVIETINIO salyklo miltai, cukrus, miežinis salyklas, emulsiklis E472e, KVIETINIAI miltai, dekstrozė, IŠRŪGŲ milteliai), inaktyvintos mielės], česnakinio sviesto įdaras 17%: SVIESTAS, margarinas (augaliniai aliejai - rapsų ir palmių, vanduo, druska, emulsikliai sojų lecitinas ir E471], vanduo, česnako granulės, joduota druska, svogūnų milteliai, petražolės). Galimi KIAUŠINIŲ, SEZAMO pėdsakai.
- Maisto priedai
- E322, E471, E472e
- Alergenai
- Sudėtyje yra: glitimo turinčių javų, pieno ir jo produktų (įskaitant laktozę), sojų pupelių ir jų produktų, kiaušinių ir jų produktų, sezamo sėklų ir jų produktų
- Laikymo sąlygos
- Atšildyto produkto pakartotinai neužšaldyti. Laikymo temperatūra: nuo -18°C iki -18°C.
-
Maistinė vertė (100 g/ml)
Energinė vertė |
1361,00 kJ / 325,00 Kcal |
Riebalai |
15,00 g |
Sočiosios riebalų rūgštys |
7,00 g |
Angliavandeniai |
39,00 g |
Cukrūs |
0,60 g |
Baltymai |
6,20 g |
Druska |
1,60 g |