Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos masė, sutirštintas pienas su cukrumi 8 % (pasterizuotas pienas, cukrus), kakavos sviestas, gliukozės sirupas, obuolių tyrė 3,9 %, augaliniai riebalai (alyvpalmių aliejus, sviestmedžių aliejus), degtinė, liesi kakavos milteliai 1 %, nugriebto pieno milteliai su sumažintu baltymų kiekiu (nugriebtas pienas, išrūgos), spiritas, emulsiklis lecitinai (saulėgrąžų), stingdiklis karageninas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, kvapiosios medžiagos. Kakavos sausųjų medžiagų - ne mažiau kaip 52 %. Saldainiai su vaisių želė įdaru 46 %, pieninio kremo įdaru 32,5 %, kakavos kremo įdaru 21,5 %
Alergenai: javai, pienas.
MAISTINĖ VERTĖ (100 g/ml)
Maistinių medžiagų | Kiekis 100-e gramų/ml |
---|---|
energinė vertė | 1957 kJ/ 467 kcal |
riebalai | 22.9 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0 g |
angliavandeniai | 62.1 g |
iš kurių cukrų | 0 g |
baltymai | 3.2 g |
druska | 0 g |