Prekės kodas: 477004722030
Turimas kiekis: Prekė sandėlyje
Baltas briutas - natūralios fermentacijos putojantis vynas, tradiciniu putojančių vynų gamybos metodu gaminamas iš Chardonnay veislės vynuogių.
PAPILDOMA INFORMACIJA
Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove.
Kilmės šalis: | Lietuva |
Putojantis vynas yra gaminamas bene visuose vyno regionuose ir esame tikri, kad žinote bent keletą jų. Putojantys vynai skiriasi vienas nuo kito ne vien kilme, bet ir gamybos metodu, sudėtimi bei stiliumi. Cava Ispanijoje bei Prosecco Italijoje yra tik vieni iš jų. Vynai gaminami skirtingai. Vynuogių sudėtis – taip pat skiriasi. Vieni gaminami tokiu pat būdu, kaip ir šampanas Prancūzijoje, o kai kurie yra tiesiog prisotinami angliarūgšte... Bet aišku tik viena, kad šis gėrimas yra neatsiejamas nuo švenčių ir ypatingų progų šventimo, todėl niekada nepraranda savo populiarumo.
ALERGENAI
Sudėtyje yra: sieros dioksido ir sulfitų
ALKOHOLIO KONCENTRACIJA
Alk. 11% tūrio
Laikymo sąlygos
Laikyti vėsioje vietoje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ir šilumos šaltinių. Laikymo temperatūra: nuo 8°C iki 23°C.